Vise egenskapene til blokkeringslistens oppføringer

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser egenskapene til oppføringer i blokkeringslistens iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom blokkeringsliste.

2. Blokkeringslistens oppføringer vises i rutenettvisningen. Vil du ha mer informasjon om en enkelt oppføring i blokkeringslisten, dobbeltklikker du på oppføringen.
    Merk:

Du kan se data om objekter på to måter:

• Vis ønsket status — Velg denne radioknappen for å se objektdata slik de vil være når alle gjenstående endringer er programmert for objektet.
    • Vis gjeldende status — Velg denne radioknappen for å se objektdata slik de er i øyeblikket.

Blokkeringslistespesifikke detaljopplysninger er etter kategorier:

• Grunnleggende informasjon — Kategorien Grunnleggende informasjonviser den grunnleggende informasjonen om det valgte elementet. Kolonnene er:
      • Navn — Dette feltet viser navnet til elementet på blokkeringslisten.
      • Type— Dette feltet viser typen til elementet på blokkeringslisten. Mulige verdier er:
        • Nøkkel — Elementet er en nøkkel.
      • Nøkkelmerke — Dette feltet viser merket til nøkkelen på blokkeringslisten.
      • Navnet på person — Dette feltet viser navnet på personen relatert til nøkkelen på blokkeringslisten.
      • Dato lagt til — Dette feltet viser datoen da nøkkelen ble lagt til på blokkeringslisten.
      • Antall nøkler — Dette feltet viser antall nøkler relatert til tilgangsrettigheten på blokkeringslisten.
      • Erstatningsnøkkel — Dette feltet viser erstatningsnøkkelen for nøkkelen på blokkeringslisten.
    • Berørte låser — Kategorien Berørte låser viser informasjon om låsene som elementet på blokkeringslisten virker på. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom låser.
    • Nøkler — Kategorien Nøkler viser nøklene på blokkeringslisten.
  3. Når dette er gjort, trykker du på Lukk-knappen.