Fjern nøkkel fra blokkeringslisten

Dette avsnittet beskriver hvordan du fjerner nøkler fra blokkeringslisten i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom blokkeringsliste.

2. Velg Fjern fra blokkeringsliste.
    Veiviseren Fjern fra blokkeringsliste åpnes.
  3. Velg Fjern nøkler fra blokklisten.
  4. Velg nøkkelen/nøklene du vil fjerne fra blokkeringslisten.
  5. Velg Neste.
  6. Velg hvordan du går frem med de aktuelle nøklene.

Alternativene er:

• La forbli på planleggingsstadium — Velg La forbli på planleggingsstadium hvis du vil la blokkeringslisten stå på planleggingsstatus og bestille den senere. Etter dette vil blokklistens status være Under planlegging.

En blokkeringsliste satt på planleggingsstatus vises med en oransje knapp Bestill blokkeringsliste på båndet.

Merk:

Så langt har du bare fjernet nøkkelen fra blokkeringslisten, men den nye blokkeringslisteversjonen er ikke sendt til nøklene, som vil spre listen til låsene. Når du vil sende den nye blokkeringslisteversjonen til nøklene, se Bestille en blokkeringsliste.

• Bestill blokkeringsliste — Velg Bestill blokkeringsliste hvis du vil bestille blokkeringslisten. Etter dette vil blokklistens status være Bestilt.

8. Det vises en kort beskrivelse.
  9. Velg Klar.