Plassere låser på en plantegning

Dette avsnittet beskriver hvordan du plasserer låser på en plantegning i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Plantegninger.

2. Velg plantegningen der du vil legge til låsen ved å klikke på plantegningens navn på listen med plantegninger i nederste høyre hjørne av rutenettvisningen.
    Den valgte plantegningen vises med blå bakgrunnsfarge på listen. De andre plantegningene vises med grå bakgrunnsfarge på listen.
  3. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom låser.

4. Del rutenettvisningen slik at låsene vises på en side og plantegningene på den andre.
    1. Høyreklikk på en kategori.
    2. Du kan velge:
      • Ny horisontal fanegruppe — Del rutenettvisningen horisontalt i to deler.
      • Ny vertikal fanegruppe — Del rutenettvisningen vertikalt i to deler.
  5. Velg den ønskede låsen på siden Låser, og dra den til dit du vil ha den på plantegningen.

Elementene på plantegningen er fargekodet slik:

• Rød hengelås — Låsen er en offline lås.

• Lilla hengelås — Låsen er en lås i nettverk (online).

• Oransje hengelås — Låsen krever autentifisering for nettbasert åpning.

• Grønn hengelås — De valgte adgangsrettighetene og/eller nøklene har adgang til disse låsene.

• Blå node — Elementet er en nettverksmodul.