Erstatte plantegninger

Dette avsnittet beskriver hvordan du erstatter eksisterende plantegninger med ny i iLOQ Manager.

Hvis plantegningen din endres for eksempel på grunn av renovering, kan du bytte den eksisterende plantegningen med en ny en uten å miste låsenes plasseringer.

Merk:

Obligatoriske felt er markert med en stjerne (*).

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Plantegninger.

2. Velg Legg til plantegning.
    Veiviseren Importere plantegning åpnes.
  3. Velg Erstatt eksisterende plantegning.
  4. Klikk på knappen ... og velg filen med den nye plantegningen.
  5. Velg Neste.
  6. De neste alternativene er avhengige av bildefiltypen.

Hvis plantegningen er en PDF-fil:

• Velg Sidenummeret der plantegningen du vil ha, befinner seg.
    • Velg ønsket visning for den importerte figuren.

Hvis plantegningen er en bildefil i for eksempel PNG-format:

• Kontroller at figuren ser ut som planlagt i forhåndsvisningen.
  7. Velg Neste.
  8. Velg plantegningen som skal byttes.
  9. Om du ønsker kan du gi plantegningen et nytt navn.
  10. Velg Neste.
  11. Det vises en kort beskrivelse.
  12. Velg Klar.
  13. Velg Lukk.
  14. Plantegningen lastes opp på serveren.
  15. Kontroller at plantegningen er skarp nok.
    Hvis plantegningen ikke er skarp nok, bør du bytte plantegningen igjen.
  16. Hvis den nye plantegningen har en annen størrelse enn originalen, og låsene er på gale steder, kan du flytte låsen til deres korrekte posisjoner alle på en gang. Se Håndtering av omskalerte plantegninger.