Vise egenskapene for adgangsrettighet

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser egenskapene til en adgangsrettighet i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Tilleggsopplysninger > Bla gjennom adgangsrettigheter.

2. Adgangsrettigheter vises i rutenettvisningen. Hvis du vil vise flere egenskaper til en adgangsrettighet, dobbeltklikker du på adgangsrettigheten.
    Merk:

Du kan se data om objekter på to måter:

• Vis ønsket status — Velg denne radioknappen for å se data slik de vil være når alle gjenstående endringer er programmert for objektet.
    • Vis gjeldende status — Velg denne radioknappen for å se data slik de er for øyeblikket.

Detaljopplysninger som er spesifikke for en adgangsrettighet, er etter kategorier:

• Grunnleggende informasjon — Kategorien Grunnleggende informasjon viser den grunnleggende informasjonen om den valgte adgangsrettigheten. Feltene er:

• Navn — Dette feltet viser navnet på adgangsrettigheten.

• Beskrivelse — Dette feltet viser beskrivelsen av adgangsrettigheten.

• Type — Adgangsrettighetstype. Alternativene er:

• Standard
        • API
      • Se Adgangsrettigheter.

• Betinget adgang — Dette feltet viser om adgangsrettigheten er betinget.

• Beskrivelse av den betingede adgangen — Dette feltet viser en beskrivelse av den betingede adgangen.

• Standard adgangsrettighet — Avkryssingsruten viser standard adgangsrettighet.

• Låser som bruker — Kategorien Låser som bruker viser informasjon om låsene som den valgte adgangsrettigheten. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom låser.

• Låser som bruker — Kategorien Låser som bruker viser informasjon om låsene som den valgte adgangsrettigheten. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom nøkler.

• Roller som bruker — Kategorien viser informasjon om rollene som har den valgte adgangsrettigheten.

3. Når dette er gjort, trykker du på Lukk-knappen.