Lage individuelle adgangsrettigheter for låser

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger individuelle adgangsrettigheter til låsene i iLOQ Manager.

Merk:

Obligatoriske felt er markert med en stjerne (*).

Gå frem slik.

1. Velg Grunnleggende data > Bla gjennom låser.

2. Høyreklikk på låsen du vi individuelle adgangsrettigheter, og velg Legg til individuell adgangsrettighet.
    Veiviseren Redigering av individuelle adgangsrettigheter åpnes.
  3. Velg Lag individuell adgangsrettighet for lås.
  4. Velg adgangsrettighetstypen.

Vil du ha informasjon om adgangsrettighetstyper, kan du se avsnitt Adgangsrettigheter.

5. Velg tilgangsrettighetens synlighet på rullegardinmenyen Adgangsrettighetens synlighet.
  6. Velg Neste.
  7. Hvis du:
    • distribuerer nye låser, er alternativene:

• La låsene forbli på planleggingsstadium — Velg La låsene forbli på planleggingsstadium hvis du vil la låsene stå på planleggingsstatus og fortsette å planlegge låssystemet uten for eksempel å programmere noen fysiske låser.

• Bestill låser — Velg Bestill låser hvis du vet at låsdefinisjonene er endelige, men vil programmere låsen senere.

Vil du ha flere opplysninger, kan du se Bestille låser.

• Bestill og programmer låser — Velg Bestill og programmer låser:
        • Hvis du vet at låsdefinisjonene er endelige, og du vil programmere låsen med en gang.
        • For låser som ennå ikke er installert på eiendommen.
    • omprogrammerer distribuerte låser, er alternativene:

• La låsene forbli på planleggingsstadium — Velg La låsene forbli på planleggingsstadium hvis du vil la låsene stå på planleggingsstatus og programmere låsene senere.

• Bestill låser — Velg Bestill låser for S5-låser, hvis du vil opprette programmeringsoppgaven, men utføre den senere, eller programmere låser i nettverk.

• Bestill og programmer låser — Velg Bestill og programmer låser hvis du vil opprette programmeringsoppgaven og utføre den umiddelbart for en enkelt nøkkel som er for hånden.

• Bestill og send — Velg Bestill og send for S50-låser hvis du vil opprette programmeringsoppgaver, overføre dem til standard programmeringstelefoner og la telefonene utføre programmeringen når telefonen plasseres mot låsen.

Hvis du velger dette alternativet, vil låsen gå over til statusen Bestilt. Dette betyr at programmeringspakken for låser er blitt sendt til standard programmeringstelefon(er). Låsene går over til statusen Utstedt til programmering når telefonen svarer til serveren at den har mottatt pakken. Når til sist telefonen har besøkt låsen og programmert den, går låsen over til statusen Programmert.

Merk:

Visningen Bla gjennom låser blir ikke oppdatert automatisk, men du må trykke på knappen Oppdater for å se visningen for å se endringene i låsens programmeringsstatus.

• Bestille og overføre oppgaver til Token — Velg Bestille og overføre oppgaver til Token hvis du vil opprette programmeringsoppgavene, overføre dem til Tokenet, og ta programmeringstokenet med deg for å programmere låsene på stedet. Hvis du har låser i nettverk, vil dette alternativet også programmere dem via nettverket.

8. Velg Neste.
  9. Valgfritt: Hvis du velger Bestill og send eller S50 låser, velger du om du skal sende oppgavene til alle nøkler eller bare til utvalgte nøkler.
  10. Valgfritt: Velg Neste.
  11. Det vises en kort beskrivelse.
  12. Følg veiviseren til slutten av fremgangsmåten.