Vise tidsprofilens egenskaper

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser egenskapene til en enkelt tilgangsrettighet i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Tilleggsopplysninger > Bla igjennom tidsprofiler.

2. Tidsprofilene vises i rutenettvisningen. Hvis du vil vise flere egenskaper ved en tidsprofil, dobbeltklikker du på tidsprofilen.
    Merk:

Du kan se data om objekter på to måter:

• Vis tilsiktet situasjon — Velg denne radioknappen for å se objektdata slik de vil være når alle gjenstående endringer er programmert for objektet.
    • Vis gjeldende situasjon — Velg denne radioknappen for å se objektdata slik de er i øyeblikket.

Tidsprofilens spesifikke detaljopplysninger er etter kategorier:

• Grunnleggende informasjon — Kategorien Grunnleggende informasjon viser den grunnleggende informasjonen om den valgte tidsprofilen. Feltene er:

• Tidsprofilens navn — Denne kolonnen viser navnet på tidsprofilen.

• Eiendom — Denne kolonnen viser eiendommen som tidsprofilen tilhører.

• Sone — Denne kolonnen viser sonen som tidsprofilen tilhører.

• Type — Denne kolonnen viser type tidsprofil.

• Beskrivelse — Denne kolonnen viser beskrivelsen av tidsprofilen.

• Tidsbegrensningsdefinisjoner — Kategorien Tidsbegrensningsdefinisjoner viser informasjon om tidsprofiler innenfor tidsprofilen.

• Låser som bruker — Kategorien Låser som bruker viser informasjon om låsene som har den valgte tidsprofilen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom låser.

• Nøkler som bruker — Kategorien Nøkler som bruker viser informasjon om låsene som har den valgte tidsprofilen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom nøkler.

3. Når dette er gjort, trykker du på Lukk-knappen.