Vise personens rolleegenskaper

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser egenskapene til personroller i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Tilleggsopplysninger > Bla gjennom personroller.

2. Personrollene vises i rutenettvisningen. Vil du ha mer informasjon om en enkelt personrolle, dobbeltklikker du på personrollen.

Detaljopplysninger som er spesifikke for en personrolle, er etter kategorier:

• Grunnleggende informasjon — Kategorien Grunnleggende informasjonviser den grunnleggende informasjonen om den valgte personrollen. Feltene er:
      • Navn — Dette feltet viser navnet på personrollen.
      • Beskrivelse — Dette feltet viser beskrivelsen av personrollen.
    • Adgangsrettigheter — Kolonnen Adgangsrettigheter viser adgangsrettighetene som er tilordnet den valgte personrollen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom adgangsrettigheter.
    • Personer — Kolonnen Personer viser personene som er tilordnet den valgte personrollen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom personer.
    • Låser som har adgangsrettigheter med rolle — Kategorien Låser som har adgangsrettigheter med rolle viser låsene som har adgangsrettighetene til den valgte personrollen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom låser.
  3. Når dette er gjort, trykker du på Lukk-knappen.