Klargjøre låser og token for fjernstyring

Dette avsnittet beskriver hvordan du klargjøre låser og token for fjernstyring via Hot Spot.

Gå frem slik.

1. Klargjør programmereren for det fjerne stedet slik:
    1. Legg til et token uten å knytte det til en bruker. Gi det imidlertid et navn, for eksempel, i henhold til det fjerne stedets plassering.
    2. Lever en programmerer og tokenet som skal lalgres på det fjerne stedet.
  2. Definer standard fjern stasjon for låsene slik:
    1. Velg Administrering > Bla gjennom nettverksmoduler.

2. Velg nettbroen som du vil definere som standard stasjon for låsene.
    3. Høyreklikk for å velge Definer fjern stasjon for låser.
    4. Veiviseren Redigere fjerne stasjoner åpnes.
    5. Velg Neste.
    6. Velg låsene som du vil tilordne under Hot Spot-ene koblet til denne nettbroen.
      • — Klikk på knappen Høyrepiler for å flytte alle elementer til valglisten.
      • — Klikk på knappen Høyrepil for å flytte de(t) valgte elementet/ne til valglisten.
      • — Klikk på knappen Venstrepil for å fjerne de(t) valgte elementet/ne fra valglisten.
      • — Klikk på knappen Venstrepiler for å fjerne alle elementer fra valglisten.

7. Følg veiviseren til slutten av fremgangsmåten.