Administratorens arbeidsflyt

Dette avsnittet beskriver hva administratoren gjør nå han fjernadministrerer programmeringsinnhold via Hot Spot.

Gå frem slik.

1. Gjør de nødvendige endringene som f.eks. å svarteliste tapte nøkler eller endre tilgangsrettigheter til frakoblede låser på iLOQ Manager-programvaren.
  2. Bare bestill låsprogrammeringsoppgavene.
  3. Informer det fjerne stedet om de ventende programmeringsoppgavene.

Du kan sende en oppgavekø til personellet på det fjerne stedet slik:

1. Velg nettbroen på det fjerne stedet.

2. Høyreklikk for å velge Skriv ut > Oppgaveliste for fjern lastestasjon.

3. Velg Skriv ut fra valgte linjer.

4. Det åpnes en forhådsvisning av oppgavekøen.

5. Velg PDF for å lagre som PDF og send listen som e-post til det fjerne stedet.

6. Om nødvendig kan du også lage en PDF-fil av plantegningen og sende den som e-post til det fjerne stedet.

Se Arbeide med plantegninger.

4. Du kan observere arbeidets progresjon ved å overvåke låsenes programmeringsstatuser.

Statusene er:

• Overført til programmering — Programmeringsoppgavene er blitt overført til programmereren.
    • Programmert — Programmeringsoppgavene er gjort.