Arbeidsflyt for fjerntliggende sted

Dette avsnittet beskriver hva personen på det fjerntliggende stedet gjør når låsene omprogrammeres.

Gå frem slik.

1. Finn programmereren og sikre at tokenet er på plass.
  2. Slå på programmereren.
  3. Stikk inn programmeringskabelen i programmerings-Hot Spot.
  4. USB-lampen blinker mens datakommunikasjonen foregår.
  5. Kommunikasjonen opphører når STATUS-lampen lyser oransje ubrutt, noe som viser at programmereren har oppgaver.
  6. Fjern kabelen fra programmerings-Hot Spot.
  7. Slå på programmereren.
  8. Omprogrammer de definerte låsene ved å stikke programmeringskabelen inn i låsene og vente til du ser den grønne STATUS-lampen.
  9. Stikk inn programmeringskabelen i programmerings-Hot Spot.
  10. USB-lampen blinker mens datakommunikasjonen foregår.
  11. Kommunikasjonen opphører når STATUS-lampen lyser grønt ubrutt, noe som viser at programmereren har oppgaver.

Hvis STATUS-lampen er:

• Oransje — Det er fortsatt programmeringsoppgaver i programmereren, det vil si det en eller flere programmeringsoppgaver som venter på å bli gjort.
    • Rødt — Det er en feil. Prøv på nytt ved å stikke inn programmeringskabelen i programmerings-Hot Spot.
    • Grønn — Programmereren har ingen oppgaver.
  12. Fjern kabelen.