Administratorens arbeidsflyt

Dette avsnittet beskriver hva administratoren gjør når han fjernadministrerer programmeringsinnhold via en programmerings-Hot Spot.

Gå frem slik.

1. Gjør de nødvendige endringene som f.eks. å endre tilgangsrettighetene eller tidsbegrensningene til en nøkkel i iLOQ Manager-programvaren.
  2. Bare bestill nøkkelprogrammeringsoppgaven.

Hvis du vil utsette endringens tilgjengelighet, velger Bestill og utsett programmering på Hot Spot og definerer datoen og tidspunktet for når tilgjengeligheten skal starte.

Utsettelse av endringens tilgjengelighet krever at innstillingen Utsatt nøkkeloppdatering på Hot spot i bruk er i bruk.

3. Gi nøkkelens eier beskjed om å gå til et nøkkelprogrammerings-Hot Spot og oppdatere nøkkelen ved å stikke den inn.
  4. Du kan observere arbeidets progresjon ved å overvåke nøkkelens programmeringsstatuser.

Statusene er:

• Bestilt — Programmeringsoppgaven venter.
    • Programmert — Nøkkelen er blitt oppdatert.