Brukere

Brukere er personer som rett til å bruke iLOQ Manager.

Forskjellige brukere kan ha forskjellige bruksrettigheter i systemet. Du kan for eksempel distribuere systemadministrasjon ved å tillate en bruker å bestille, dvs. godkjenne, programmeringsendringer i låser og nøkler. En annen bruker kan for sin del utføre tidligere bestilte programmeringsoppgaver, men kan ikke endre innholdet i disse programmeringsoppgavene.

En person som bruker en nøkkel er ikke nødvendigvis en bruker i systemet. Nøkkelbrukere kalles personer i systemet.