Legge til bruker

Dette kapittelet forklarer hvordan du legger til brukere i iLOQ Manager.

Du kan legge til brukere på to måter:

• Legg til bruker-ID med et Token. I dette tilfellet må brukeren logge seg på systemet med et Token. Bare med et Token kan brukeren få adgang til systemet. Dette er den anbefalte måten å legge til brukere på. Dette fører til et høyere sikkerhetsnivå.
  • Legg til en bruker-ID. I dette tilfellet kan brukeren logge seg på systemet uten et Token, og for eksempel utføre planleggingsoppgaver. Men brukeren kan ikke bestille eller programmere oppgaver.