Legge til eiendommer

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til eiendommer i iLOQ-systemet.

Gå frem slik.

1. Velg Administrering > Rediger eiendommer.
  2. Skjermbildet Rediger eiendomsstruktur for låssystemet åpnes.
  3. Velg nivået for den nye eiendommen. Dette kan enten være det grunnleggende nivået (under rotnivået vist med minustegnet), eller et av forgreningsnivåene.
  4. Høyreklikk for å velge Legg til.
  5. Klikk på den <nye> eiendommen.
  6. Skriv navnet på den nye eiendommen på raden.
    Merk: Trykk på Enter for å bekrefte det nye navnet.
  7. Om nødvendig gjentar du denne fremgangsmåten til alle eiendommene er blitt lagt til i trestrukturen.
    Tips:

Du kan bruke musen til å flytte eiendommer, inklusive deres lavere forgreninger, fra et sted til et annet på treet.

8. Velg OK.
  9. Det vises et bekreftelsesskjermbilde.
  10. Velg OK.
  11. Eiendommene er nå klare til bruk.