Bruke eiendommer

Dette avsnittet beskriver hvordan du filtrerer informasjon i henhold til en eiendom i iLOQ Manager.

Du kan velge den ønskede eiendommen for å filtrere ut unødvendige data fra andre eiendommer.

Gå frem slik.

1. Når du logger inn, må du klikke på pilknappen i feltet Velg eiendom.
    Figur: Velge eiendommen
    Velge eiendommen
  2. Velg den ønskede eiendommen med musen.
  3. Objektlisten innsnevres i henhold til den valgte eiendommen.
  4. Om nødvendig må du gjenta denne fremgangsmåten til den ønskede eiendomsforgreningen er valgt.
  5. De forskjellige visningene viser data basert på den valgte eiendommen.
    Tips:

Logg ut og logg på før du endrer eiendommen for å lukke alle de åpne kategoriene. På denne måten vil alle de åpnede kategoriene alltid være relatert til den sist valgte eiendommen.

Hvis valget av eiendom for en åpen kategori er forskjellige fra den sist valgte eiendommen, vises eiendommene i feltet Velg eiendom med røde bokstaver.

Figur: Eiendomskonflikt
    Eiendomskonflikt

I dette tilfellet lukker du kategorien og åpner den igjen for å vise data basert på den sist valgte eiendommen.