Soner

Dette avsnittet gir en innføring i soner.

Soner er en enkel måte å hindre brukere i å se og redigere objekter på i forskjellige soner på iLOQ Manager.

Du kan begrense tilgang til objekttypene nedenfor:

• Låser
  • Adgangsrettigheter
  • Personer
  • Nøkler
  • Kalendere
  • Adgangskode
  • Plantegninger
  • Nettverksmoduler

Hvis du for eksempel vil tillate en bruker å lage en nøkkel av en eller annen type og utelukke en nøkkel som har adgangsrettighet for systemansvarlig, kan du legge adgangsrettigheten til en egen sone og ikke tilordne denne sonen til brukeren. Nå kan brukeren ikke se systemansvarligs adgangsrettighet. Dermed kan brukeren ikke legge til eller fjerne den fra en nøkkel.

Merk:

Du behøver ikke å omprogrammere noe når du begynner å bruke soner.