Vise egenskapene for sone

Dette avsnittet beskriver hvordan du viser egenskapene til soner i iLOQ Manager.

Gå frem slik.

1. Velg Tilleggsopplysninger > Bla gjennom soner.

2. Sonene vises i rutenettvisningen. Vil du ha mer informasjon om en individuell sone, dobbeltklikker du på sonen for å åpne sonespesifikke detaljopplysninger.

Sonespesifikke detaljopplysninger er etter kategorier:

• Grunnleggende informasjon — Kategorien Grunnleggende informasjonviser den grunnleggende informasjonen om den valgte sonen. Feltene er:
      • Navn — Dette feltet viser navnet på sonen.
      • Beskrivelse — Dette feltet viser beskrivelsen av sonen.
    • Låser som bruker — Kategorien Låser som bruker viser informasjon om låsene i den valgte sonen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom låser.
    • Adgangsrettigheter — Kategorien Adgangsrettigheter viser informasjon on adgangsrettighetene som den valgte sonen har. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom adgangsrettigheter.
    • Nøkler — Kategorien Nøkler viser informasjon om nøkler i den valgte sonen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom nøkler.
    • Personer — Kategorien Personer viser informasjon om personer i den valgte sonen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom personer.
    • Brukere — Kategorien Brukere viser informasjon om brukerne som har tilgang til denne sonen. Kolonnene beskrives i avsnitt Bla gjennom brukere.
    • Kalendere — Kategorien Kalendere viser informasjon om kalendere i den valgte sonen.
    • Adgangskode — Kategorien Adgangskode viser informasjon on adgangskode i den valgte sonen.
  3. Når dette er gjort, trykker du på Lukk-knappen.