Redigere den grunnleggende informasjonen om låssystemet

Dette avsnittet beskriver hvordan du redigerer den grunnleggende informasjonen om låssystemet i iLOQ Manager.

En del av den grunnleggende informasjonen om låssystemet vises på Forsiden.

Gå frem slik.

1. Velg Administrering > Rediger informasjon om låssystem.

2. Skjermbilde for grunnleggende informasjon åpnes. Feltene er:
    • Låssystemets navn — Dette feltet viser lisenskontraktens nummer. Du kan ikke redigere dette feltet.
    • Reservasjonsenhetens registrering — Dette feltet viser systemkoden for iLOQ Booker-enheten hvis denne er i bruk.
    • Systemnavn — Dette feltet viser låssystemets navn som vil foreligge i forskjellige rapporter tatt fra systemet.
    • Adresse — Dette feltet viser låssystemets gateadresse hvis det foreligger en slik.
    • Ansvarlig person — Dette feltet viser navnet på kontaktpersonen som er ansvarlig for låssystemet.
    • Person ansvarlig for programmering — Dette feltet viser navnet på den personen som primært er ansvarlig for programmeringen av låssystemet.
    • Status— Dette feltet viser statusen til låssystemet. Mulige verdier er:
      • I bruk — Låssystemet er i bruk.
      • Ikke i bruk — Låssystemet er ikke i bruk. Denne verdien er foreldet.
    • Melding på forside — Dette feltet viser en melding som vises på låssystemets forside.
  3. Velg Lagre og lukk.