Legge til en adgangskode på en kalender

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til en adgangskodegruppe på en kalender på iLOQ Manager.

Tips:

Du kan også styre dørkontrollkalendere, festet til en dør, direkte ved å dobbeltklikke på den kalenderkontrollerte døren i visningen for kalenderkontrollerte dører.

Gå frem slik.

1. Velg Tilleggsopplysninger > Kalendere.
  2. Dobbeltklikk på dørkontrollkalenderen der du vil legge til kontrollen.
  3. Velg tidspunktet for kontrollen ved å markere tidsrommet det med musepekeren.
  4. Høyreklikk på det malte området og velg Legg til kontroll.

Legg til kontrollinformasjon slik:

• Objekt — Navnet på kalenderen som du redigerer.

• Beskrivelse — Legg til en alternativ beskrivelse for kontrollen i dette feltet.

• Kontrollen starter — Skriv et starttidspunkt for kontrollen i dette feltet.

• Kontrollen slutter — Skriv en sluttid for kontrollen i dette feltet.

• Opprett en kontrollsekvens — Hvis du velger denne kontrollboksen, kan du opprette en gjentatt kontrollsekvens. Legg til informasjon om kontrollsekvensen slik:

• Gjenta kontroll— Velg hvor ofte relésekvensen vil bli gjentatt i denne rullegardinmenyen. Alternativene er:
        • Hver uke — Hvis du velger Hver uke, vil kontrollen gjentas hver uke på det definerte tidspunktet. Bruk avkryssingsrutene for ukedager for å velge ukedagene der kontrollen skal gjentas. Definer også kriteriene for kontrollsekvensens avslutning.
        • Hver måned — Hvis du velger Hver måned, vil kontrollen bli gjentatt en gang hver måned på definert dato og tidspunkt. For eksempel: hvis du har valgt 10. mai 06:00 som verdi for Første kontroll starter og 10. mai 22:00 som verdi for Første kontroll slutter, vil kontrollen kjøres hver tiende dag i måneden mellom 06:00 and 22:00.
        • Hvert år — Hvis du velger Hvert år, vil kontrollen bli gjentatt en gang hvert år på definert dato og tidspunkt. Hvis du for eksempel har valgt 10 mai 06:00 som verdien for Første kontroll starter og 10 mai 22:00 verdien for Første kontroll slutter, vil kontrollen kjøres hver 10. mai hvert år mellom 06:00 og 22:00.
    • Som standard vil kontrollsekvensen kjøres på ubestemt tid. Hvis du vil definere en sluttdato for sekvensen, velger du Sluttdato på rullegardinlisten Kontrollsekvens slutter og definerer sluttdatoen i datofeltet.

5. Velg avkrysningsruten Kontroll bare ved valgte adgangskode.
  6. Klikk på knappen "..."
  7. Velg de ønskede adgangskodegruppene som skal være gyldig på de valgte tidspunktene ved å flytte de over på høyresiden.
  8. Velg OK.
  9. Velg OK.