Legge til tidsprofiler

Dette avsnittet beskriver hvordan du legger til tidsprofiler i systemets distribusjonsfase.

Gå frem slik.

1. Velg Tidsprofiler.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Tidsprofiler
    Tidsprofiler
  2. Gi tidsprofilen et navn.
  3. Valgfritt: Skriv en beskrivelse for tidsprofilen.
  4. Velg Redigeringstidspunkter for å legge inn ukedager og tidspunkter for tidsprofilen.
    1. Velg Legge til rad.

Skjermbildet nedenfor åpnes:

Figur: Angi ukedager og tidspunkter for tidsprofilen
      Angi ukedager og tidspunkter for tidsprofilen
    2. Velg datoene og tidspunktene.
    3. Valgfritt: Velg Legge til rad for å legge til flere datoer og tidspunkter.
  5. Velg avkrysningsruten Legge til leilighetsnøkler hvis du vil at tidsprofilen skal legges nye nøkler som standard.
  6. Velg Legge til tidsprofil.
  7. Valgfritt: Om nødvendig kan du legge til flere tidsprofiler.