Hvor mange bus enheter kan jeg koble til N500 Net Bridge?

iLOQ N500 Net bridge er hovedenheten for busser og dens enheter. Net brige har en hovedbus som kan deles opp i 6 forskjellige grener. Start grenen direkte fra kontaktene i Net bridge.

Maksimalt antall enheter tilkoblet bussen er avhengig av strømforsyning, lengde på kablene og summen av det totale strømforbruket som alle iLOQ enheten har på bussen.

Du kan estimere det totale strømforbruket med å legge sammen summen på grenene først og så legge til tapet forårsaket av kabellengden.

Til hjelp, så har vi utviklet et kalkuleringsverktøy som du finner her: https://s10.iloq.com/iloqn500calculator/