Jeg får ikke logget inn i iLOQ Manager.

Ved bestilling av nytt låssystem vil du få en e-post fra iLOQ med innloggingsdetaljer. Sjekk at opplysningene der stemmer overens med de som ligger i programmet

Vennligst sjekk at du har riktig:

* Brukernavn

* Passord

* Kundekode (pass på at det ikke er noe mellomrom bak teksten)

* Tjenesteadresse

* Sjekk også at Token er tilkoblet PC og at den er funnet i innloggingsbildet. Noen brukere er påkrevd å logge inn med Token

* Nettverk. Du må være koblet til internett for å bruke iLOQ Manager

* Riktig versjon av iLOQ Manager. Avhengig av hvilken server du er koblet til å er det forskjellige versjoner av programmet. Har du benyttet msi-installasjon kan det være at du må oppdatere til en nyere versjon.