Jeg kan ikke se eller finne adgangsrettighet selv om jeg er sikker på at jeg har lagd den.

Når du lager adgangsrettigheter definerer du synligheten (Vises / Ikke vis som standard). "Tømme alle filterkriterier"-knappen gjør at du ser alle adgangsrettigheter. Adgangsrettigheten kan også ligge i en sone som du ikke har tilgang til. Sjekk også om du er på riktig eiendom.