Installere driver for Token

Dette avsnittet beskriver hvordan du installerer driver til Token.

Vanligvis blir tokenets driver installert når Tokenet er koblet til datamaskinen. Hvis dette ikke er tilfelle, følger du instruksjonene nedenfor.

Gå frem slik.

1. Koble Token til datamaskinens USB-port.
  2. Last ned driveren fra https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers

Last ned driveren for ditt operativsystem.

3. Lagre .zip-pakken på datamaskinen.
  4. Pakk ut .zip-pakken på datamaskinen f.eks under "Mine dokumenter".
  5. Åpne Windows Enhetsbehandling.
  6. Velg Andre enheter > CP2102N USB til UART Bridge Controller.
  7. Høyreklikk for å velge Oppdater driver.
  8. Velg Søk på datamaskinen etter drivere.
  9. Klikk på Bla gjennom min datamaskin for å se etter driverprogramvare og velg den mappen med drivere som du lastet ned og pakket ut.
  10. Klikk på Neste.

Vent til Windows installerer driveren.

11. Klikk på Lukk.
  12. Gå tilbake til Windows Enhetsbehandling og kontroller at Silicon Labs CP210x USB til UART Bridge er listet opp på menyen Porter > (COM & LPT).
  13. Driveren er nå installert og du kan bruke programmeringstokenet på datamaskinen din.
  14. Du kan nå fjerne den nedlastede .zip-pakken og mappen der du pakket ut driveren.