2. Verifisering av appen

iLOQ HOME appen må verifiseres med et engangspassord (5-sifret kode). Låssystemadministrator sendte engangspassordet på epost til deg samtidig som registreringsmeldingen på SMS.

Merk: Verifiseringskoden er gyldig kun i 120 timer. Hvis verifiseringen ikke er gjennomført innen denne tiden, må du be om å få tilsendt ny registreringsmelding fra låssystemadministrator.

Verifiser deg selv som en bruker ved å gjøre disse stegene:

1. Trykk en gang til på samme iLOQ HOME installasjonslenke du mottok på SMS. En liste over apper åpnes.
  2. Les gjennom velkomstinstruksjoner og trykk Start
  3. Les gjennom Personvernerklæringen og Lisensavtale for sluttbruker. Trykk Jeg godtar for å fortsette.

Graphical user interface, text
Description automatically generated Graphical user interface, website
Description automatically generated

Neste steg er at du må verifisere kontoen din.

1. For å verifisere kontoen din, åpne eposten fra iLOQ og kopier engangspassordet til appen.

Merk: Hvis du ikke finner eposten, se om den ligger i søppelpost mappen.

Graphical user interface, text, application, email
Description automatically generated

1. I appen trykker du Ja.

1. Lim inn eller skriv inn engangspassordet (5-sifret kode) inn i appen og trykk Godkjenn

Graphical user interface, text, website
Description automatically generated  A picture containing website
Description automatically generated Graphical user interface, website
Description automatically generated

Nå har du verifisert iLOQ HOME appen din. Press Neste for å fortsette.