5.1 Navngi nøklene dine

Nøklene som tilhører leiligheten din vises i Nøkler fanen. Nøkkelinformasjonen viser også hvilken bruker nøkkelen tilhører når du har navngitt nøkkelen.

5.1 Navngi nøklene dine

For å vite hvilke nøkler som tilhører hvem, så kan hovedbruker personalisere de forskjellige nøklene.

1. Gå til fanen Nøkler.
  2. Trykk på nøkkelen du ønsker å navngi.
  3. Trykk på Rediger ikonet (blyanten i øverst i høyre hjørne).
  4. Navngi nøkkelen.
  5. Du kan også modifisere avataren/ikonet på hver nøkkel ved å trykke på plusstegnet.
  6. Etter at endringer er gjort, gå tilbake til redigeringsvinduet ved å trykke på piltast øverst i venstre hjørne ß
  7. Trykk Lagre.

A screenshot of a phone
Description automatically generated with medium confidence Graphical user interface