5.3 Andre nøkler

Alle nøkler som har adgang til leiligheten din, men som ikke tilhører deg vil være synlig i Andre nøkler visningen.

Nøkler du kan se her er f.eks.:

• Alle “hovednøkler”.
  • Alle service og vedlikeholdsnøkler med (midlertidig) adgang.
  • Alle andre nøkler som ikke er blokkert, men har adgang.
  • Gamle nøkler.
  • Eller, avhengig av konfigurasjon, nøkler til andre validerte personer.

Merk: Som en ytterligere sikkerhetsfunksjon vil appen gi deg varsel hvis noen andre nøkler (hovednøkkel, vedlikeholdsnøkkel, tjenestenøkkel, andre nøkler etc) brukes i leilighetslåsen din.