5.4 Oppdatere nøkkel

Noen handlinger i appen krever at den fysiske iLOQ S5 nøkkelen må opdateres. Det kan være f.eks. når det er gjort en reservasjon til en fasilitet, blokkerings av mistet nøkkel eller endringer av adgangsrettigheter gjort av låssystemadministrator. Med denne funksjonen kan brukere oppdatere adgangsrettigheter på sin nøkkel ved å holde den inntil telefonen. Brukeren må holde nøkkelen nært inntil NFC antenna på telefonen sin helt til oppdateringer er fullført. Instruksjoner vises på skjermen på telefonen.

Merk: Nøkler blir automatisk oppdatert hver gang de brukes på en iLOQ Online leser for åpning av dør. De oppdaterte nøklene leverer også ny informasjon til iLOQ låser som ikke er kablet.

A person holding a phone
Description automatically generated with medium confidence  A picture containing remote, indoor, game, electronics
Description automatically generated

For å oppdatere nøkkel med appen:

1. Velg den fysiske iLOQ S5 nøkkle du ønsker å oppdatere.
    Merk: Hver nøkkel har et unikt id-nummer og stempel som du finner på nøkkelen.

A picture containing sitting, black, dark, close
Description automatically generated

1. Åpne appen og gå til Nøkler. Trykk Oppdater.
  2. Hold nøkkelen inntil telefonen mens oppdateringen utføres (fjerning av nøkkel avbryter prosessen).
  3. Når telefonen sier at oppdateringen er fullført kan du fjerne nøkkelen og trykke OK.

A picture containing map
Description automatically generated  Diagram
Description automatically generated with medium confidence  Graphical user interface, application
Description automatically generated  A screenshot of a building
Description automatically generated with medium confidence

Merk: NFC antenna på iPhone befinner seg normalt øverst på baksiden av telefonen.