5.5 Blokkere nøkkel

For å forhindre uautorisert bruk kan iLOQ HOME appen blokkere nøkler som er mistet. Dette forbedrer sikkerheten til hjemmet ditt og sikkerheten i bygningen.

Følg disse stegene for å blokkere nøkkel:

1. Trykk på Nøkler visningen og velg den mistede nøkkelen fra listen.
  2. Trykk på Blokker knappen

Graphical user interface
Description automatically generated with medium confidence A screenshot of a phone
Description automatically generated with low confidence A screenshot of a phone
Description automatically generated with medium confidence

Det er 2 valg for blokkering av nøkkel:

a) Blokker nøkkel selv (dette er gratis) eller

b) Kjøp blokkering som en tjeneste.

a) Blokker nøkkel selv

Når du har valgt en av dine nøkler som skal blokkeres som vist i 5.5 Blokker nøkkel, vil låssystemet (inkludert iLOQ online lesere ) motta informasjonen. Men, leilighetslåsen(e) din har ikke mottatt informasjonen ennå. Du må oppdatere den nye blokkeringslisten til en annen nøkkel og overføre informasjonen til din leilighetslås(er) ved å bruke den nøkkelen i låsen din.

Det er fire steg når du skal gjøre dette selv:

1. Start nøkkelblokkeringsprosessen i din iLOQ HOME app, velg nøkkel som skal blokkeres.
  2. Oppdater informasjonen om blokkert nøkkel til en annen nøkkel med telefonen din eller iLOQ online leser.
  3. Bruk oppdatert nøkkel i leilighetslåsen(e) din.
  4. Bruk oppdatert nøkkel på iLOQ online leser på inngangsdøren til bygningen.

Steg i iLOQ HOME appen:

1. Velg Gjør det selv. Les instruksjonene nøye.

Når blokkeringsprosessen begynner, kan den ikke avbrytes. Men nøkkelen kan fjernes fra blokkeringsliste på senere tidspunkt av låssystemadministrator hvis f.eks. nøkkelen er kommet til rette igjen. Det kan være at du blir fakturert for denne tjenesten også.

1. Leg gjennom instruksjonene først og så trykk Start
  2. Trykk Ferdig.

Vent et øyeblikk før oppdatering av eksisterende nøkler slik at systemet rekker å registrere den blokkerte nøkkelen
    .

Graphical user interface, text, website
Description automatically generated  Graphical user interface, text
Description automatically generated A picture containing text, container, bin
Description automatically generated Graphical user interface
Description automatically generated

1. Oppdater informasjonen til låsene i bygningen og til leiligheten med din(e) oppdaterte nøkler ved å følge stegene under:
  1. Oppdater en nøkkel med din HOME app eller bruk nøkkelen på en iLOQ online leser, f.eks ved inngangsdøren. Hvilken som helst gyldig nøkkel (f.eks. naboen sin) kan brukes om nødvendig.
  2. Bruk den oppdaterte nøkkelen i leilighetslåsen(e).

Avslutt prosessen ved å bruke den oppdaterte nøkkelen på en iLOQ online leser. Nøkkelens status i iLOQ HOME appen vil endres til Blokkert fra leilighet.

b) Blokker nøkkel som betalt tjeneste

Merk! Dette valget er avgiftsbelagt og vil overlate blokkeringen av nøkkel til et vedlikeholdsselskap.

1. Velg nøkkel.
  2. Velg Blokker.
  3. Velg Betalt tjeneste
  4. Les instruksjonene og trykk Start. Når blokkeringsprosessen starter kan den ikke avbrytes.
  5. Appen viser Blokkering bestilt.

Du vil bli varslet når vedlikeholdsselskapet har fullført blokkeringsprosessen.

A screenshot of a building
Description automatically generated with low confidence  Graphical user interface, website
Description automatically generated Text
Description automatically generated A building with a sign on it
Description automatically generated with low confidence

Du kan se status på dine nøkler i oversikten i nøkkel visningen (Blokkering bestilt). Under Bestillings visningen kan du se status på dine bestillinger (Nøkkellokkering bestilt). Ved å klikke Nøkkelblokkering bestilt, kan du se en kvittering av din bestilling.

Merk: Prisene er alltid basert på sted-til-sted av låssystemadministrator og/eller eiendomsforvalter. Appen vil ikke kreve betaling fra brukeren og det er ingen pengeoverføring i appen. Eiendomsforvalter og/eller låssystemadministrator vil sende en separat faktura.

A screenshot of a video game
Description automatically generated  A screenshot of a building
Description automatically generated with medium confidence Graphical user interface, website