6. Underbruker

Hovedbruker i hver leilighet kan tildele leilighetsnøkler til underbrukere, vanligvis personer som bor i samme hjem. Underbrukere har samme brukerrettighet som hovedbruker, men de kan ikke bestille nye nøkler og blokkere nøkler.

6.1 Legge til underbruker

For å tildele nøkler til hovedbrukere:

1. Under Hjem visningen, trykk på meny ikonet øverst i venstre hjørne.
  2. Velg App brukere.
  3. Velg Legg til bruker.
  4. Legg til detaljer på ny bruker.
  5. Velg en ledig nøkkel fra nøkkellisten.
    Merk: Det er lettere å velge nøkler fra listen om du har navngitt på forhånd (se kapittel 5.1 Navngi nøklene dine).
  6. Trykk Lagre.

Website
Description automatically generated with low confidence  Graphical user interface, application
Description automatically generated

Det er veldig viktig at riktig telefonnummer (med +47) og epost adresse legges inn, fordi underbrukeren vil motta registreringsmeldingen på SMS (for å laste ned og installere appen) og en epost for å verifisere brukeren.

6.2 Administrere undebruker og deres nøkler

Alle underbrukere og nøklene er listet opp i Appbrukere. En underbruker kan ha flere nøkler og de kan være underbrukere til flere leiligheter. Ved å klikke på underbrukers navn så kan du se nøkler og fjerne nøkler fra underbruker.

For å fjerne nøkler fra underbruker:

1. Trykk på underbrukers navn.
  2. Trykk på rød sirkel (-) ikon(er) i Nøkkelliste.
  3. Trykk OK.

Graphical user interface
Description automatically generated Graphical user interface, application
Description automatically generated Graphical user interface, application
Description automatically generated

For å slette en underbruker, velg underbruker og trykk Slett bruker. Underbrukers nøkler kan slettes helt du skal slette siste nøkler, noe som krever sletting av underbrukeren.

Graphical user interface
Description automatically generated  Graphical user interface, application