1. Installere appen

iLOQ HOME-appen fungerer i de fleste NFC-aktiverte Android-telefoner. Android OS-versjonen må være 9 eller nyere. Med tanke på den store variasjonen av Android-telefoner fra forskjellige produsenter, kan vi imidlertid ikke garantere at appen fungerer sømløst på alle Android-telefoner. Vi anbefaler derfor vi å teste appen i telefonen din før du tar den i bruk.

Merk: Du må installere appen før registrering.

Før du installerer appen må du kontrollere at

1. Telefonen din er NFC-kompatibel.
    1. NFC kreves for telefonen. Appen kan bare installeres fra Google Play på telefoner som støtter NFC.
  2. Telefonen din ikke er rootet.
    1. Rooting utsetter enheten for sikkerhetstrusler. iLOQ HOME-mobilappen kan ikke installeres og brukes på rootede enheter.
  3. Telefonens operativsystem er nyeste tilgjengelige versjon. Android OS-versjonen må være 9 eller nyere.
    1. Dette er for å sikre at telefonen er beskyttet med de siste sikkerhetsoppdateringene. Av sikkerhetsgrunner er det viktig å sørge for at operativsystemet alltid er oppdatert til nyeste versjon.

Det er gratis å installere iLOQ HOME-appen fra Google Play.

Merk: Du må ha en Google-konto på enheten din for å installere apper fra Google Play.

1.1 Installere appen via iLOQ sin registreringsmelding, SMS

Låssystemadministratoren sender deg en SMS og en e-postmelding. Start fra SMS-en.

Grafisk brukergrensesnitt, program

Beskrivelse automatisk generert

1. Åpne SMS-en for iLOQ-registrering på mobiltelefonen.
  2. Trykk på lenken for å installere iLOQ HOME-appen.

Dette bringer deg til iLOQ-nettsiden der du finner instruksjoner og en nedlastingslenke for iLOQ HOME-appen.

Grafisk brukergrensesnitt, program, Word

Beskrivelse automatisk generert

1. Klikk på Google Play på iLOQ HOME-nettsiden.

Dette bringer deg til Google Play og viser iLOQ HOME-appen.

Grafisk brukergrensesnitt, program

Beskrivelse automatisk generert   Grafisk brukergrensesnitt, program

Beskrivelse automatisk generert   Grafisk brukergrensesnitt, tekst
Beskrivelse automatisk generert

1. Trykk på Installer
  2. Trykk på Åpne når installeringen er ferdig.

Nå krever appen en bekreftelseskode. Bekreftelseskoden sendes til deg via e-post.
 Se kapittel 3. Bekreftelse.

Merk: Bekreftelseskoden er bare gyldig i 120 timer. Hvis bekreftelseskoden ikke legges inn i tide, må du be om en ny registreringsmelding fra låssystemadministratoren.

1.2 Installere appen direkte fra Google Play

Du kan også installere appen direkte fra Google Play:

1. Åpne Google Play.
  2. Søk etter «iLOQ HOME» og klikk på appikonet
  3. Trykk på Installer.
  4. Trykk på Åpne.

Nå sier appen Hei! og krever en bekreftelse. Bekreftelseskoden sendes til deg via e-post samtidig som installerings-SMS-en. Se kapittel 2. Bekrefte appen.