2. Bekrefte appen

iLOQ HOME-mobilappen må bekreftes med en engangskode (5-sifret kode). Låssystemadministratoren sender koden via e-post samtidig som SMS-en.

Merk: Bekreftelseskoden er bare gyldig i 120 timer. Hvis bekreftelseskoden ikke legges inn i tide, må du be om en ny registreringsmelding fra låssystemadministratoren.

Bekreft deg selv som bruker ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Trykk en gang til på samme iLOQ HOME-installeringslenke i SMS-en. En liste over apper åpnes.
  2. Les gjennom velkomstmeldingen og trykk på Start
  3. Les gjennom personvernerklæringen og lisensavtalen for sluttbrukere. Trykk på Jeg godtar for å fortsette.

Grafisk brukergrensesnitt, tekst, program

Beskrivelse automatisk generert  Grafisk brukergrensesnitt, tekst

Beskrivelse automatisk generert  Grafisk brukergrensesnitt, nettsted

Beskrivelse automatisk generert

Nå må du bekrefte kontoen din.

1. Når du skal bekrefte kontoen din, åpner du e-postmeldingen fra iLOQ og kopierer engangskoden til appen.

Merk: Hvis du ikke finner e-postmeldingen, kan du prøve å sjekke søppelpostmappen.

Grafisk brukergrensesnitt, tekst, program, e-post

Beskrivelse automatisk generert

1. Trykk på Ja i appen.
  2. Lim inn, bruk automatisk utfylling eller skriv engangskoden (5-sifret tall) i appen, og trykk på Bekreft

Grafisk brukergrensesnitt, tekst, nettsted

Beskrivelse automatisk generert  Et bilde som inneholder nettsted

Beskrivelse automatisk generert  Et skjermbilde av en datamaskin

Beskrivelse automatisk generert med middels sikkerhet  Grafisk brukergrensesnitt, nettsted

Beskrivelse automatisk generert

Nå har du bekreftet iLOQ HOME-appen. Trykk på Neste for å fortsette.