3. Opprette en PIN-kode

Før du kan fullføre bekreftelsen og begynne å bruke appen, må du opprette en personlig PIN-kode. Dette hindrer at andre kan åpne iLOQ HOME-appen.

1. Opprett en PIN-kode (fire sifre) og klikk på Lagre.
  2. Hvis enheten har en fingeravtrykksleser, kan du legge til en biometrisk ID ved å plassere fingeren på fingeravtrykksleseren. Trykk på Lagre for å fullføre bekreftelsen.

Grafisk brukergrensesnitt, program

Beskrivelse automatisk generertGrafisk brukergrensesnitt, tekst

Beskrivelse automatisk generert