3. Plasseringstillatelser

Låssystemadministratoren kan aktivere et plasseringskrav for telefonnøkkelen. Dette er en sikkerhetsfunksjon der en brukers plassering lagres i nøkkellogger for hver åpning eller lukking av en lås.

Når plasseringskrav er aktivert for telefonnøkkelen, ber iLOQ S50-appen om tillatelse til å bruke plasseringsdata.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

Påse at følgende innstillinger er satt opp på telefonen din for å sikre optimale resultater:

• stedstjenester er aktivert
  • plasseringstillatelse er aktivert for iLOQ S50-appen
  • nøyaktig plassering er aktivert for ilOQ S50-appen (alle iOS)

iLOQ S50-appen sjekker bare plasseringen når en NFC-forbindelse er opprettet med låsen.

En liten indikator vises ved siden av navnet på låssystemet for å angi at plasseringen blir registrert ved hver åpning/lukking av låsen.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence