4.1 Registrere appen i flere låssystemer

Appen kan registreres som nøkkel i flere låssystemer. Flere låssystemer kan registreres på samme måte som det første, ved å følge trinnene beskrevet ovenfor. Låssystem-visningen nederst på skjermen viser listen over låssystemer der appen er registrert som nøkkel.

I Låssystem-visningen er de fire første låssystemene aktive, dvs. låsene i dem kan åpnes med appen. De andre låssystemene i listen er i standby. Det første forsøket på å åpne en lås i et standby låssystem vil mislykkes, men appen vil så endre statusen for låssystemet til "aktivt", og neste forsøk på å åpne låsen vil lykkes.

Vær oppmerksom på at maksimalt fire låssystemer kan være aktive samtidig. Hvis statusen for et standby låssystem endres til "aktivt", gir appen ett av de aktive systemene statusen "standby".

A screen shot of a phone