Brukerstøtte
Open navigation

9. Lese informasjon om låsen med appen

I tillegg til å åpne låser kan du bruke appen til å lese informasjon om låsen, som låsens serienummer, programvareversjon og programmeringsstatus. Merk at låsinformasjon kun kan leses fra iLOQ S50-låser.

Slik leser du informasjon om låsen:

1. Trykk på låsinfo-knappen (låsikon).

2. Trykk på Les-knappen for å aktivere NFC. Varslet Ready to Scan (Klar til å skanne) vises.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A picture containing text, screenshot, diagram, font

Description automatically generated   A screen shot of a phone

Description automatically generated with medium confidence

3. Plasser telefonens NFC-antenneområde inntil låsens antenneknott. Hold telefonen i ro til appen viser informasjon om låsen.

4. Trykk på Ferdig for å avslutte lesing av låsinformasjonen, eller skann en annen lås ved å gjenta trinn 2.

A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence