11. Administratormeldinger i låssystemet

Låssystemets administrator kan sende meldinger til telefonnøkkelbrukere fra administrasjonssystemet. Meldingene kan for eksempel være generell informasjonsdeling, tilleggsinformasjon relatert til mottatte nøkler osv. Meldingsfunksjonen i appen er enveis, som betyr at appen kan motta administratormeldinger fra administrasjonssystemet, men du kan ikke svare på dem.

Slik kan du se mottatte meldinger:

1. Åpne appen.
  2. Trykk på Meldinger-knappen for å se den mottatte meldingen.

Du kan slette meldinger ved å trykke på papirkurvikonet øverst til høyre i meldingsvisningen. Merk: Alle meldinger slettes samtidig.

A screen shot of a phone

Description automatically generated with low confidence   A screenshot of a phone

Description automatically generated with medium confidence