10. Oppdater nøkkel

iLOQ S50-applikasjonen kan også brukes til å oppdatere tilgangsrettigheter til iLOQ K55S.2-nøkkelfober og iLOQ K5-nøkler. Tilgangsrettighetene administreres av en administrator, og bare de kan sende tilgangsrettighetsoppdateringer til din nøkkelfob eller nøkkel.

Trykk på oppdater nøkkel-knappen nederst på skjermen for å gå til oppdater nøkkel-visningen. I oppdater nøkkel-visningen velger du nøkkelikonet eller nøkkelfob-ikonet avhengig av hvilken du vil oppdatere. Følg deretter instruksjonene på telefonskjermen for å utføre oppdateringen.

Merk at iLOQ K55S.1-nøkkelfober må oppdateres med iLOQ FobApp.

A screen shot of a lock

Description automatically generated  A hand holding a phone

Description automatically generated  A screen shot of a computer

Description automatically generated A screen shot of a phone

Description automatically generated A green screen with a check mark