Telefonnøkkelen min er registrert og tilgjengelig i iLOQ S50-appen, men låsen åpnes ikke med telefonnøkkelen. Hva skal jeg gjøre?

Se listen nedenfor for informasjon og feilsøkingstips:

• Du må ha NFC-funksjonen aktivert på telefonen. Du kan sjekke dette i innstillingene på telefonen.
  • NFC-antennen kan være plassert på forskjellige steder på de forskjellige telefonmodellene. Du finner plasseringen av NFC-antennen i telefonens bruksanvisning. Du kan også kontakte produsenten. Se bildene nedenfor for informasjon om plassering av NFC-antenne for utvalgte telefonmodeller.
  • Telefondeksler kan forhindre at telefonnøkkelen fungerer som den skal. Fjern dekselet og prøv igjen.
  • Sjekk at nøkkelen din ikke er utløpt. Hvis nøkkelen din er utløpt, vises navnet på låsesystemet i gult etterfulgt av en gul trekant. Du må da oppdatere nøklene fra serveren. Trykk på navnet på låsesystemet i visningen Låsesystemer for å gå til visningen Låsesystemdetaljer. I denne visningen forteller nøkkeloppdateringsstatusen deg om du trenger å oppdatere nøkkelen din akkurat nå, eller viser tiden som gjenstår etter at du må oppdatere den. For å oppdatere nøkkelen fra serveren og tilbakestille utløpsintervalltelleren for de viste låsesystemene, trykker du på OPPDATER.
  • Sørg for at du har et mobilnettverk eller Wi-Fi tilgjengelig (dette er ikke alltid nødvendig, men hvis nøkkelen din har en ventende oppdatering/oppdateringsforespørsel, er en nettverkstilkobling nødvendig). Hvis låsen er konfigurert til å kreve nettautentisering fra nøkkelen, må telefonen ha en nettverkstilkobling når du åpner en lås.
  • Tid og dato må settes til automatisk på telefonen din, manuell endring kan føre til at nøkkelen ikke fungerer.
  • Start telefonen på nytt og prøv igjen.
  • Fjern iLOQ S50-appen fra telefonen, og installer den på nytt.

Merk: Etter at du har fjernet og installert appen på nytt, må du be om en ny nøkkelregistreringskobling fra administratoren din.

Eksempler på plassering av NFC-antenne i utvalgte telefonmodeller:

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

A picture containing mobile phone, gadget, electronic device, portable communications device

Description automatically generated

Seritag, en leverandør av NFC-brikker, vedlikeholder en liste over NFC-antennesteder til ulike telefonmodeller på nettstedet under https://seritag.com/learn/nfc-enabled-phones/.

For en omfattende liste over NFC-deteksjonsområdene til Samsung-telefoner, går du til www.samsung.com/hk_en/nfc-support/