Jeg kan ikke registrere telefonnøkkelen. SMS-lenken åpnes ikke i appen for registrering, hva skal jeg gjøre?

• Hvis du har en Android-telefon, sjekk dyplenker. Gå til Innstillinger > Apper > iLOQ S50 > Angi som standard > Støttede nettadresser. Aktiver iloq.com-adresser hvis de er deaktivert, og prøv deretter å åpne lenken på nytt.
  • Det er også mulig at du har mottatt registreringslenken på e-post, så sjekk innboksen din for registreringsmeldingen også.
  • Start telefonen på nytt og prøv å åpne lenken igjen.
  • I noen tilfeller når du er tilkoblet et Wi-Fi-nettverk (for eksempel et internt firmanettverk), kan nettverket blokkere deg fra å åpne nøkkelregistrerings-SMS. I dette tilfellet slår du av Wi-Fi og prøver igjen.
  • Fjern iLOQ S50-appen fra telefonen, og installer den på nytt.

Merk: Etter at du har fjernet og installert appen på nytt, må du be om en ny nøkkelregistreringskobling fra administratoren din.