iLOQ S50-appen viser: «Ingen gyldige nøkler, oppdater nøklene dine»

Dette betyr at du må oppdatere nøklene. Låssystemets administrator kan angi et utløpsintervall på nøkkelen din. Nøkkelens utløpsintervall er en sikkerhetsfunksjon som krever at brukeren oppdaterer nøkkelen fra serveren med jevne mellomrom, for å sikre at adgangsrettighetene alltid er oppdaterte.

Hvis nøkkelen din er utløpt, vises navnet på låsesystemet i gult etterfulgt av en gul trekant. Du må da oppdatere nøklene fra serveren. Trykk på navnet på låsesystemet i visningen Låsesystemer for å gå til visningen Låsesystemdetaljer. I denne visningen forteller nøkkeloppdateringsstatusen deg om du trenger å oppdatere nøkkelen din akkurat nå, eller viser tiden som gjenstår etter at du må oppdatere den. For å oppdatere nøkkelen fra serveren og tilbakestille utløpsintervalltelleren for de viste låsesystemene, trykker du på OPPDATER.