Når du prøver å åpne en dør, sier applikasjonen «Tilgang nektet»- Jeg kan se låsesystemet oppført på iLOQ S50-appen min. Hva kan jeg gjøre?

• Sjekk at nøkkelen din ikke er utløpt. Hvis nøkkelen din er utløpt, vises navnet på låsesystemet i gult etterfulgt av en gul trekant. Trykk på navnet på låsesystemet i visningen Låsesystemer for å gå til visningen Låsesystemdetaljer. For å oppdatere nøkkelen fra serveren og tilbakestille utløpsintervalltelleren for de viste låsesystemene, trykker du på OPPDATER.
  • Sørg for at klokkeslett- og datoinnstillingene er satt til automatisk på telefonen. Hvis du har endret dem manuelt, kan det hende at tastene ikke fungerer.
  • Kontakt administratoren din og be om en ny nøkkelregistreringslenke.