Når en ny nøkkelregistreringslenke sendes, hva skjer med den gamle registreringslenken? Vil den gamle lenken fungere lenger?

Eldre nøkkelregistreringslenker deaktiveres når en ny lenke sendes. Hvis du har mottatt flere registreringslenker til samme lås, må du sørge for å bruke den nyeste siden de eldre ikke vil fungere.

Merk: Nøkkelregistreringsmeldingen er gyldig i 120 timer. Hvis telefonnøkkelen ikke er registrert innen 120 timer fra den ble sendt, blir den ugyldig. Du må da be om en ny nøkkelregistreringslenke fra administratoren din.