Problemer med bedriftseide dedikerte enheter ved bruk av iLOQ S50-appen

Hvis du har en bedriftseid telefon som er under MDM (mobilenhetsadministrasjon), er det mulig at administrasjonsprogramvaren blokkerer bruken av iLOQ S50-mobilappen eller NFC-funksjonen til telefonen din. I dette tilfellet bør du kontakte administratoren av enhetsadministrasjonssystemet til bedriften din for å undersøke hvordan du kan tillate bruk av S50-appen og/eller NFC-funksjonen.