3.Planlegg, innlogging og innstillinger i Manager

<<2. Planlegg et låssystem

4.Soner og eiendommer>>

Krav:

• En PC med Windows 7 eller nyere og .NET Framework 4.8 eller nyere
    • Manager kan ikke installeres på en Mac maskin på grunn av mangel på .NET Framework.
  • Årlig iLOQ S5/S50 lisens
  • Programmeringsnøkkel (Token)

Last ned Manager fra denne lenken

Oppsett:

Den første installasjonen må gjøres av en som har administratorrettigheter på PC'en. Hvis du ønsker å installere Manager på andre kontoer på PC'en så må de installeres etter første installasjon av en med administratorrettigheter.

Installer Manager med installasjonsfilen og åpne den. Du vil få et slikt vindu
A screenshot of a computer
Description automatically generated

• Tjenesteadresse skal automatisk være riktig, men sjekk innloggingsinformasjonen hvis du har problemer med å logge inn.
  • Tjenestekode er gitt til deg i innloggingsdetaljene.
  • Kundenavn er navnet du velger for låssystemet.

Lagre dette ved å trykke på lagre ikonet. Du kan lese mer om programmeringsutstyret her.

Når Manager finner programmeringsnøkkelen (Token), så kan du logge inn.