De persoonseigenschappen weergeven

In deze sectie wordt beschreven hoe u de eigenschappen van individuele personen weergeeft in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BasisgegevensOverzicht personen.

2. De personen worden weergegeven in het roosteroverzicht. Voor meer informatie over een individuele persoon, dubbelklikt u op de persoon voor het weergeven van persoonspecifieke gegevens.
    Opmerking:

U kunt op twee manieren objectgegevens weergeven:

• Gewenste situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven zoals deze zullen zijn wanneer alle in behandeling zijnde wijzigingen zijn geprogrammeerd voor het object.
    • De daadwerkelijke situatie weergeven — Selecteer dit keuzerondje om objectgegevens weer te geven in de huidige situatie.

Persoonspecifieke gegevens zijn, ingedeeld via tabbladen:

• Basisinformatie — Het tabblad Basisinformatie bevat de basisinformatie over de geselecteerde persoon. De kolommen worden beschreven in sectie Overzicht personen.
    • Beheerders-ID — Het tabblad Beheerders-ID bevat informatie over de beheerders-ID van de persoon, indien van toepassing.
    • Zones — Het tabblad Zones bevat informatie over de zones van de beheerder, indien van toepassing.
    • Functiegroepen — Het tabblad Functiegroepen bevat informatie over de functiegroepen van de persoon. Raadpleeg sectie Functiegroepen.
    • Sleutels — Het tabblad Sleutels bevat informatie over de sleutels van de persoon. De kolommen worden beschreven in sectie Overzicht sleutels.
    • Toegangsrechten tot cilinders — Het tabblad Toegangsrechten tot cilinders bevat informatie over de toegangrechten van de persoon tot cilinders.
    • Documenten — Het tabblad Documenten bevat sleuteloverhandigings- en/of sleutelretourdocumenten, als deze digitaal zijn ondertekend.
  3. Druk vervolgens op de knop Sluiten.