Open navigation

Personen verwijderen

In deze sectie wordt beschreven hoe u personen verwijdert uit iLOQ S10 Locking System.

Opmerking:

U kunt geen object verwijderen voordat u eerst alle verbindingen hebt verwijderd die het object bevat (u kunt, bijvoorbeeld, niet een persoon met sleutels verwijderen voordat u eerst de sleutels verwijdert van die persoon).

Wanneer u een object verwijdert, worden gebeurtenissen die betrekking hebben op het object niet verwijdert uit het gebeurtenissenlogboek.

Ga als volgt verder.

  1. Selecteer BasisgegevensOverzicht personen.

  2. Selecteer de personen die u wilt verwijderen.
    Tip:

    U kunt een groep personen selecteren die geen sleutels hebben, door de roosterweergave te sorteren op de kolom Tellen van sleutels.

  3. Selecteer BewerkenBewerkingsmodus om de bewerkingsmodus in te schakelen.
  4. Rechtsklik op een van de geselecteerde personen en selecteer Verwijderen.
    Als alternatief, kunt u op de toets Del drukken.
  5. Er wordt een bevestigingsscherm weergegeven
  6. Selecteer Ja.
  7. Selecteer BewerkenBewerkingsmodus om de bewerkingsmodus uit te schakelen.
  8. Het systeem vraagt of u de wijzigingen wilt opslaan. Selecteer Ja.
L
Lauri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.