Open navigation

Blacklist

Deze sectie biedt een inleiding tot de blacklist.

De blacklist is een lijst met sleutels of toegangsrechten waarvoor, om enige reden, de toegang tot de cilinders wordt geweigerd. Gewoonlijk voegt u een sleutel toe aan de blacklist als de sleutel verloren is. Wanneer een verloren of niet-geretourneerde sleutel wordt toegevoegd aan de blacklist, worden de toegangsrechten van deze sleutel geweigerd voor de cilinders.

Attentie:

Het toevoegen van een toegangsrecht aan de blacklist is een geavanceerde functie die een grote invloed kan hebben op het systeem. Raadpleeg iLOQ voor meer informatie, voordat u een toegangsrecht toevoegt aan de blacklist.

U kunt de blacklistinformatie uploaden naar de cilinders via iLOQ Programmer. Netwerkmodules ontvangen de blacklistinformatie automatisch.

L
Lauri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.