Plattegronden doorbladeren

In deze sectie wordt beschreven hoe u plattegronden doorbladert in iLOQ S10 Manager.

Ga als volgt verder.

1. Selecteer BasisgegevensOverzicht plattegronden.

2. Selecteer de plattegrond die u wilt weergeven, door te klikken op de plattegrondnaam in de plattegrondlijst, in de rechterbenedenhoek van het scherm.
    De geselecteerde plattegrond wordt weergegeven op een witte achtergrond in de lijst. De overige plattegronden worden weergegeven op een blauwe achtergrond in de lijst.